Başbakan'ın korumaları yine tartakladı!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2009 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- AK Parti Kocaeli İl Kongresi için Kocaeli'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sesini duyurmak isteyen Irak konutları sakinleri ile başbakanlık korumaları arasında zaman zaman arbede yaşandı.

Kocaeli Valiliği tarafından dönemin Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin tarafından gönderiler petrol karşlığında depremde yakını kaybeden vatandaşların barınması için yaptırılan konutlardan zorla çıkarıldıklarını iddia eden bir grup Irak konukları sakinleri ilk olarak kongrenin yapıldığı Atatürk Kapalı spor salonuna girdi. Polis tarafından fark edilen göstericiler yaka paça gözaltına alındı.

Bir grup göstericisi ise salonun dışında başbakanın çıkmasını bekledi. Başbakanlık korumaları yol kenarına emniyet şeriti çekerken bazı gsötericiler ile tartıştı. Kısa süreli arbedenin yaşandığı tartışma büyümeden önlendi. Çevik Kuvvet göstericileri salonun önünden güçlükle uzaklıştırdı. Bu arada kongreden çıkan partililer ile göstericiler arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Başbakan göstericileri görmeden salondan geniş güvenlik önlemleri altında ayrıldı.

KAPALI SPOR SALONUNA 60 KLİMADA FAYDA ETMEDİ

Kongre için salona özel olarak yerleştirilen 60 klimada salonda sıcak havayı önleyemedi. Delegeler sıçaktan kurunmak için ellerine geçirdikleri herşeyi yelpaze gibi kullandı. Salondaki şehir şebekesi bir anda kesilince salon karanlığa büründü. Başbakan jenaratör ile beslenen ses düzeni sayesinde konuşmasına devam etti.

Atatürk Kapalı Spor Salonundaki çoşku Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oldukça mutlu etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber